Сьогодні трішки корисних рецептів 👩🏻🍳👨🏻🍳
Сирнички з кукурудзяного борошна 🥞, та спочатку трішки про
кукурудзяне борошно:
📎має досить багатий склад — у ньому присутні важливі мінерали, такі як магній, залізо, кальцій, калій, фосфор, і вітаміни E, A, PP, деякі вітаміни групи B.
📎також в ньому присутні необхідні для правильної роботи організму амінокислоти.
📎важлива особливість кукурудзи – вона не містить глютен. Тому вироби з цього борошна сміливо можуть вживати в їжу ті, хто страждає від целіакії – захворювання, при якому цей білок не засвоюється організмом.
📎інша якість дуже цінується охочими схуднути. З кукурудзяного борошна готують низькокалорійну їжу, яка допомагає позбутися від зайвих кілограмів 💪🏻
⠀
Приготування:
📍Сир викласти в глибоку миску, розбити яйце і додати до сиру. Всипати цукор/додати мед ( якщо хочете солодкі) і розтерти з сиром з за допомогою лопатки або столової ложки в однорідну пасту.
📍Додати в масу цедру лимона/сухофрукти/яблучка за сачком, знову ретельно розтерти з сиром.
📍Для смаку додати мелену корицю можна 👍🏻
📍Дві столові ложки кукурудзяного борошна грубого помелу. Ретельно перемішати масу – тісто має вийти досить щільним і не липким.
📍Сформувати з тіста акуратні круглі сирники. У тарілку або миску насипати трохи кукурудзяного борошна і обваляти в ній кожен сирник. Надлишки борошна струсити назад в миску.
📍Розігріти сковорідку можна без олії, обсмажити на ній сирники з обох боків до появи рум’яної скоринки.
Перекласти готові сирники на блюдо 🤤 Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!
Корисні рецепти: сирники

In it something is. Now all is clear, thanks for the help in this question.
Ставлю пять!.
Много нового, спасибо.